EFOP-4.1.12-22-2023-00010

Publikálva: 2023. április 12.

Elektromos rendszerek megújítása a Kisvárdai Tankerületi Központ 6 intézményében
Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében a Kisvárdai Tankerületi Központ sikeresen pályázott, a fenntartásában álló 6 intézmény elektromos hálózatának felújítására a minőségi, korszerű oktatási-nevelési környezet kialakítása érdekében. Magyarország Kormánya és az Európai Unió támogatásával 274 826 200 forintból valósulhatnak meg a fejlesztések.

A projekt kezdő időpontja: 2022. október 25.

A projekt tervezett befejező időpontja: 2023. október15.

A pályázat támogatási intenzitása 100%

A projekt célja a Kisvárdai Tankerület Központ fenntartásában lévő 6 intézmény elektromos hálózatának felújítása. A fejlesztés során tervezett tevékenységek kiterjednek az érintett intézmények elektromos hálózatának megújítására, üzembiztonságossá tételére. A fejlesztés eredményeként megvalósul a fő- és szintelosztók felújítása, új áramkörök kiépítése, tantermek, közösségi terek, tornatermek, kiszolgáló helyiségek elektromos hálózatának korszerűsítése.

A beruházásnak köszönhetően az érintett intézmények elektromos infrastruktúrája alkalmassá válik a későbbi digitális pedagógiai módszertani fejlesztésekre, így bővítve a gyerekek felkészítésének lehetőségét a 21. századi technológiai fejlődések nyomán bekövetkező változásokra.

Érintett intézmények:

-        Dombrádi Móra Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

-        Ölbey Irén Általános Iskola

-        Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola

-        Nyírkarászi Váci Mihály Általános Iskola

-        Pátrohai Móricz Zsigmond Általános Iskola

-        Lónyay Menyhért Általános Iskola

                 

Menü

Navigáció