Díjakat kaptak a lőkösházi kiválóságok

Publikálva: 2021. június 24.

Kiemelkedő szakmai tevékenységéért Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere elismerő oklevélben részesítette a Lökösházi Általános Iskola tantestületét.

Szűcsné Gergely Györgyi, a község polgármestere elmondta, nagy megtiszteltetés, hogy Teleki-Szávai Krisztinával, az iskola fenntartójának, a Gyulai Tankerületi Központnak az igazgatójával adhatta át az elismerést Balogh Istvánnénak, az intézmény vezetőjének. Hozzátette, gyümölcsöző kapcsolatot ápolnak a tankerülettel a gyermekek oktatásában, nevelésében.Rangos elismeréseket vehetett át Balogh Istvánné és Fodor Ildikó.
(Fotó: Bencsik Ádám)

A lőkösházi önkormányzat is díjazta az arra legérdemesebb nyolcadikos diákokat. A tantestülettel egyeztetve kimagasló tanulmányi munkájáért elismerést vehetett át Borsi Jázmin Bettina. Kimagasló tanulmányi eredményéért és a közösségi szerepvállalásaiért Kása Renáta.

A sportban elért sikeres teljesítményért Juhász Bálint, az ifjú tehetségek énekkategóriájában Szalai Nóra. A tanévben végzett pedagógiai munkájáért, vezetői feladatainak színvonalas ellátásáért Fodor Ildikónak, a helyi általános iskola igazgatóhelyettesének oklevelet adtak át.

 

Forrás: www.beol.hu

Menü

Navigáció