Családháló díj

Publikálva: 2019. március 11.

2019. március 2-án Budapesten a Benczúr-ház dísztermében a SM Duráczky EGYMI óvodai intézményegysége átvehette a 2018. évi Családháló díjat, ezzel intézményi kategóriában a „2018. óvodája” címet is elnyerték. A díjat ünnepélyes keretek között dr. Sölch Gellért, az Emberi Erőforrások Minisztériumának stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára adta át Ropos Andrea mb. óvodavezetőnek.


A Családháló díjat minden évben azok az intézmények (kórházak, iskolák, óvodák, bölcsődék), szakemberek (orvosok, pedagógusok, védőnők, gondozók), illetve szervezetek kapják, akik valamely területen kimagasló támogatást, segítséget, többletet nyújtottak munkájuk során a velük kapcsolatban lévő családoknak.

Ebben az évben 16 kategóriában adtak át díjakat, az óvodák közül 25-30 intézmény került a jelöltek közé.

A rangos elismerés kifejezi a szülők és gyermekeik bizalmát, elégedettségét. Különleges ez a díj, mert a jelölés kizárólag szülők javaslata alapján történhet.

A köznevelési intézmény dolgozói elkötelezettséggel, az intézmény szellemiségéből fakadó töretlen pedagógiai optimizmussal, hittel, maximális szakmai háttértudással folytatják munkájukat a jövőben is a gyermekek és a családok érdekeit képviselve.

Menü

Navigáció