Alsó, felső, király, ász – nem kártyáztak, jutalmaztak Mórahalmon!

Publikálva: 2022. január 4.

Az Örökös Ökoiskola címmel rendelkező Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola az elmúlt évben is kiemeltem kezelte a környezetvédelem kérdését. Az e téren végzett lelkiismeretes tevékenységet decemberben Zöld-díjakkal jutalmazta az intézmény. „Zöld alsó”, „Zöld felső”, „Zöld király” és „Zöld ász” címeket nyerhettek el az arra érdemes osztályközösségek.

A Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola mindig is nagy figyelmet fordított a természeti fenntarthatóság kérdésére.

A környezetükért legtöbbet dolgozó osztályközösségeket decemberben Zöld-díjakkal jutalmazta az intézmény.

Az eddigi kimagasló tevékenységet elismerő címek odaítélése során számos eredményesen megvalósított programelemet, mint például szelektív hulladékgyűjtés, teremdekoráció, kupak-, elem- és papírgyűjtés, vettek figyelembe az értékelést végző pedagógusok.

„Zöld alsó” címet a 4.b (osztályfőnök: Gyurákovicsné Szőke Mária), „Zöld felső” címet pedig a 6.a (osztályfőnök: Szerencsiné Csamangó Jusztina) kapott.

 

„Zöld király” a 2.b (osztályfőnök: Varga-Ördög Anikó), és a 8.b (osztályfőnök: Koisné Kőrösi Rozália) lett.

 

A „Zöld ász” címet az alsó tagozaton a 4.a osztály (osztályfőnök: Krisztin-Sáricz Nóra) érdemelte ki, a felső tagozaton pedig a 7.b osztály (osztályfőnök: Kristó Judit) nyerte el.


Az elismerésekkel az eddigi teljesítmény jutalmazása mellett a további elkötelezett munkára szeretné ösztönözni diákjait az intézmény.

Csak így tovább 2022-ben is!

Menü

Navigáció