Ahol a T-faktor a nyerő

Publikálva: 2022. április 20.

A Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hosszú kihagyás után idén újra megrendezte a T-faktor gálát, ahol minden fellépő diák megcsillanthatta tehetségét. Színvonalas produkciókból ezúttal sem volt hiány.

Hosszú kihagyás után, 2022. április 8-án a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola újra megrendezte a már nagy hagyománynak örvendő T-faktor gálát, és megnyitotta kapuit a műsorra kíváncsi nézősereglet előtt.

 

Volt itt tánc, zene, vers, ének, egyéni és csoportos produkció. Nagy érdeklődés fogadta a színvonalas előadások sokaságát, melyet az is bizonyít, hogy teltházas nézőközönség előtt zajlott a gála. A fellépő gyerekek számára pozitív visszajelzést és megerősítést jelentett mindez, hiszen hetekig izgatottan készültek a szereplésre. 

 

Az iskola igazán büszke lehet tanulóira és a felkészítő pedagógusokra.

 

Az előadás osztatlan sikere arra sarkallta őket, hogy a közeljövőben minél több hasonló programmal örvendeztessék meg az érdeklődő szülőket, vendégeket.

 

Hiszik, hogy mindenkiben ott rejlik a tehetség, és mindenkire érdemes odafigyelni. Ebben az iskolában minden diák hasznos és fontos tagja a közösségnek.

 

Itt a T-faktor a nyerő. 

 

Menü

Navigáció