A MosolyManók adománygyűjtő akciójához csatlakozott a Taszári Fésűs Éva Általános Iskola

Publikálva: 2020. december 11.

A Taszári Fésűs Éva Általános Iskola csatlakozott a PontVelem Okos Program SegítsVelem MosolyManók adománygyűjtő akciójához, melyben használt, de jó állapotú játékokat gyűjthettek az iskola diákjai.

A felhívásban különösen az alsó tagozatos gyerekek vettek részt. Nagy lelkesedéssel vitték az iskola titkárságára az otthon már nem, vagy alig használt könyveket, puzzle-ket, plüssjátékokat, társasokat, kisautókat, stb. A korosztályonként és nemenként összerakott 33 csomag 2020. 12. 11-én került elszállításra.

A programban való részvétel és gyűjtés célja, hogy az iskola tanulói mosolyt varázsoljanak a rászoruló gyerektársaik arcára, továbbá az, hogy az maguk is megélhessék az önzetlen segítés örömét.

Az adománygyűjtés a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös szervezésében, az EMMI Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkársága és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával valósul meg.

A Taszári Fésűs Éva Általános Iskola tanulói örülnek, hogy segíthettek és ezzel diáktársaik karácsonyát szebbé varázsolhatták.

Menü

Navigáció