A Kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium vizsgamunkáinak kiállítása az Agórában

Publikálva: 2018. június 14.

Az intézmény a vizsgamunkák kiállítását minden tanévben megszervezi, az idei évben először nem az iskola falai közt, hanem a város frekventált, mindenki által látogatható, esztétikus épületében a kaposvári Együd Árpád Kulturális Központban, ahol az egész város számára megmutathatták a végzős tanulóik által készített öt éves szakmai munka esszenciáját.

Külön érdekesség, hogy a már évek óta Kaposváron egyre színesebb és nagyobb Rippl- Rónai Fesztivál keretein belül, a 0. napon nyithatták meg kiállításukat. A tárlatuk megfelelt e nap kritériumának, hisz a nagy és színvonalas fesztiválokon erre a napra mindig valami nagyszerű, nagy érdeklődést kiváltó, nívós program kerül.


Kaposvár Megyei Jogú Várossal folytatódott az iskola együttműködése a fesztivál többi napján is. A város központjában talán minden eddiginél látványosabb interaktív művészeti eseményekkel, izgalmas, kreatív tevékenységekkel várták a fesztivál látogatóit, mint például: optikai játékok, napnyomatok, pólónyomás, portrérajzolás, Rippl paraván, agyagozás, óriásfestmények.

 

Menü

Navigáció