Európai Uniós Projekt

A SZÉCHENYI 2020 KERETÉBEN VALÓSULT MEG A VESZPRÉMI KÖZÉPISKOLAI KOLLÉGIUM INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

Frissítve 2018.10.18. 


„Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című pályázati felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet a Veszprémi Tankerületi Központ és nyert támogatást EFOP-4.1.3-17-2017-00466 azonosítószámmal a Veszprémi Középiskolai Kollégium fejlesztésére.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 149.457.562 forint, a támogatás intenzitása a projekt elszámolható költségeinek 100 %-a. A beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Mindennapos testnevelés műszaki feltételeihez kapcsolódó infrastrukturális fejlesztés A sportpálya 19 óra utáni használatához megfelelő világítás került kialakításra. A kerítés, valamint a labdafogó háló is felújításra került. Kosárpalánk került felszerelésre, valamint az aszfalt újrafestésre került. Kollégiumi szobák és vizesblokkok elérését szolgáló folyosók, közlekedők felújítása Fém beltéri nyílászárók bontása és cseréje történt meg hőhidas aluszerkezetre.

A padlóburkolatok hidegburkolatra cserélődtek. Bútorbeszerzés: 190*90-es kollégiumi emeletes ágyból mindösszesen 26 darab, 52 diák számára a szobákba, míg 10 db kanapé, 80 db fotel és 8 db asztal a közösségi terekbe. Mellékhelyiségek, higiéniás létesítmények kialakítása: B és C épületben az emeleti szinteken és a földszinten a mellékhelységek, fürdők és WC blokkok felújítása, szaniterek beszerelése. A köznevelési intézményben tanulók és dolgozók biztonságához szükséges fejlesztések megvalósítása, beszerzése

A „B” és a „C” épületekben portáin a beléptető rendszerhez szükséges 1-1 kamera és rögzítő berendezés került elhelyezésre. A közösségi terekbe, közlekedőkbe füstérzékelők kerültek elhelyezésre, a két portára 1-1 db központ létesítésével rádiós füstjelző rendszer került kiépítésre.

Veszprémi Középiskolai Kollégium infrastrukturális fejlesztése