Hírek

2019. július 19. 13:00

HATÁRTALAN! barangolások

A HATÁRTALANUL! program keretében benyújtott sikeres pályázatoknak köszönhetően a 2018/19-es tanévben a Belső-Pesti Tankerületi Központ tizenhat intézményének diákjai közel 58 millió forint állami támogatás felhasználásával vehettek részt a szomszédos országok magyarlakta területeire szervezett tanulmányi kiránduláson vagy fogadtak határon túli magyar diákcsoportokat.

2019. július 18. 13:47

Átadták az idei Bonis Bona Díjakat

A 2019. június 6-án a Hagyományok Házában tartott ünnepélyes díjátadón a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző pedagógusok, oktatók, civil szervezetek tehetségsegítők és a tehetséggondozás területén működő szervezetek munkáját ismerték el. A Belső-Pesti Tankerületi Központ kiváló pedagógusa, Jékey Franciska (Budapesti Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola) szakterületén végzett tevékenységéért Bonis Bona- Kiváló Tehetségfejlesztő díjat vehetett át.

2019. július 18. 9:12

TK Hírek 5. szám.

A Belső-Pesti Tankerületi Központ lapja, mely a tankerületi központ és
öt kerület oktatási intézményeinek rendhagyó tanóráiba, ünnepi pillanataiba, művészeti bemutatóiba és színes hétköznapjaiba enged betekintést az olvasónak.

2019. július 4. 12:47

Elismerés a Belső- Pesti Tankerületi Központ pedagógusainak

Az idén az oktatás terén végzett kiemelkedő színvonalú, eredményes pedagógiai munkájáért huszonkilenc pedagógus és egy teljes tantestület részesült elismerésben.

2019. június 20. 12:19

Belső-Pesti Tankerületi Központ Diákolimpia Bajnokság- Zánka

Immár második alkalommal rendeztük meg tankerületi sportversenyünket, melynek a zánkai Erzsébet-táborok létesítménye adott otthont.
A versenyen résztvevő diákok kiváló körülmények között mérhették össze tudásukat. Az idei évben a korábbi strandröplabda, a B33 kosárlabda, a futsal és a 8x200 m-es váltó futás mellett a solathlon sportágával bővült a versenyek köre.

2019. június 7. 12:12

Gyereknap a Kőrösiben

A ragyogó napsütésben váltóversenyekkel, arcfestéssel, állatsimogatóval, robotika és fizikai kísérletekkel várták május utolsó napján a IX. Kerületi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola diákjait és családtagjait gyereknap alkalmából.

2019. május 31. 13:46

Házhoz jött az egészség!- Egészségnap a Belső-Pesti Tankerületi Központban

Ingyenes szűrővizsgálatokkal várták a pedagógusokat a Belső-Pesti Tankerületi Központban május utolsó hetében. Az egészségnap fő célja az volt, hogy segítsen megelőzni, időben észrevenni betegségeket. A szűrőprogramon való részvétel iránt nagy volt az érdeklődés.
A kétnapos programon előzetes jelentkezés alapján több, mint 200 tankerületi dolgozó vett részt.

2019. május 22. 10:33

Művészetterápia a ferencvárosi iskolában

Közös élményeken keresztül 4 napos komplex tehetséggondozó programon ismerkedtek az alsós gyermekek a különböző művészeti ágakkal a Ferencvárosi Sport Általános Iskola és Gimnáziumban.

2019. május 20. 10:07

Fáraók a Bajza utcában

Május 9-én tartották a Budapest VI. Kerület Bajza Utcai Általános Iskolában a hagyományos háromfordulós történelemverseny utolsó nagy megmérettetését . A csapatok, tizenöt jelenetet mutattak be, melyek átölelték az emberiség történetét. Az előadások sok humorral, színvonalas jelmezekkel és díszletekkel nyűgözték le a nézőközönséget. A zsűrinek nehéz dolga volt a helyezések megállapításakor.

2019. május 16. 13:06

Iskolagyümölcs- és iskolazöldség- program ajánlattételi felhívás

A Belső-Pesti Tankerületi Központ, iskolagyümölcs- és iskolazöldség- program szabályozásáról szóló 29/2017. (VI. 7.) FM rendelet alapján iskolagyümölcs- és iskolazöldség termékek beszerzésére ajánlattételi felhívással él.