„Élmény sulik” az Egri Tankerületi Központban

Az Egri Tankerületi Központ 2018 májusában 30 feladatellátási hellyel csatlakozott az Eszterházy Károly Egyetem szervezésében megvalósuló az EFOP-3.1.2-16-2016-00001 azonosítószámú, „A köznevelés módszertani megújítása a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése céljából – Komplex Alapprogram bevezetése a köznevelési intézményekben” kiemelt projekthez.

A projekt ünnepélyes zárórendezvényét 2021. november 24-én az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Dísztermében szervezték meg, amely során átadták az Élménysuli címeket is. Azon intézmények részesülhettek a díjban, akik a Komplex Alapprogram elemeit mintaértékűen valósították meg.

Az Egri Tankerületi Központ fenntartásában lévő intézmények közül hét vehette át az Élménysuli címet. Több intézményünk már harmadszor nyerte el ezt a megtisztelő címet, így Örökös Élménysulivá válhatott: a Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és Dormándi Telephelye, a Poroszlói Vass Lajos Általános Iskola és a Sütő András Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolája. Másodszor vehette át az elismerést a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Először vehetett át Élménysuli címet a Bélapátfalvai Petőfi Sándor Két Tanítási nyelvű Általános Iskola, az Egri Arany János Általános Iskola, Szakiskola és Kollégium és a Fleischmann Rudolf Általános Iskola.

Szívből gratulálunk!

A képen balról jobbra haladva: Dr. Naár Zoltánné (Egri Arany János Általános Iskola, Szakiskola és Kollégium intézményvezetője), Asztalosné Pap Ágnes (Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője), Tóthné Veres Noémi (Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Dormándi Telephelye intézményvezető-helyettese), Matináné Semperger Anikó (Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője) Kollár Tamás (Fleischmann Rudolf Általános Iskola intézményvezetője), Hollóné Bódi Katalin (Komplex Alapprogram Országos Pedagógusképző és -továbbképző Központ igazgatója)