Digitális fejlesztés a Karcagi Tankerületi Központban.

EFOP-3.2.3-17-2017-00012
A projekt tartalmának bemutatása

A Karcagi Tankerületi Központ sikeresen pályázott az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében a Digitális fejlesztés Karcagi Tankerületi Központban című pályázatra nyert támogatást. A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával 75 millió forintból újulhat meg az érintett köznevelési intézmény.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06 29.


A Karcagi Tankerületi Központ sikeresen pályázott az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban a „Digitális környezet a köznevelésben” című pályázati felhívásra. Az EFOP-3.2.3-17-2017-00012 kódszámú „Digitális fejlesztés a Karcagi Tankerületi Központban” projekt tevékenységeit a Magyar Állam és az Európai Unió 75 000 000 forint vissza nem térítendő támogatásával hajtja végre a Mezőtúri Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kossuth Lajos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolája, a Kossuth Lajos Gimnázium és Általános Iskola, valamint a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézménye.

 

Projektünk célja olyan digitális pedagógiai módszertani program megvalósítása, mely hozzájárul iskoláink digitális felkészültségéhez és módszertani kultúrájának növeléséhez.

Célunk, hogy az informatikai eszközök beszerzésén és pedagógusaink digitális kompetenciáinak fejlesztésén túl színesebbé és izgalmasabbá tegyük az oktatást, nem csak a pedagógusok, hanem a tanulók számára is. Célunk, hogy olyan digitális tartalmakat hozzunk létre, melyek a későbbiekben is segítik kollégáink munkáját és a tanulóink számára is megkönnyítik az eligazodást a tananyagok között, lehetővé téve a könnyebb információáramlást tanár és diák között.

Az iskolák által választott pedagógiai módszertan bevezetését több eseménnyel kívánjuk támogatni. Ilyenek a különböző workshopok és szakmai napok, szemléletformáló programok.


Kedvezményezett neve: Karcagi Tankerületi Központ

Szerződött támogatás összege: 75.000.000.- Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.29