Hírek

„Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2018"

Publikálva: 2019. augusztus 7.

Iola Pamela, a SM Duráczky EGYMI 6. osztályos tanulója, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett nyílt pályázaton elnyerte a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2018” címet. Júniusban vette át Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úrtól az elismerő oklevelet.

Tovább a teljes cikkre

50 éves a nagyatádi zeneoktatás

Publikálva: 2019. június 25.

„Az ember zene nélkül nem teljes egész, csupán töredék.” (Kodály Zoltán)

Tovább a teljes cikkre

Alapkőletételi ünnepség a babócsai Gábor Andor Általános Iskolában

Publikálva: 2019. június 25.

A Kaposvári Tankerületi Központ több mint 1 milliárd forint európai uniós forrásból fejleszti a babócsai Gábor Andor Általános Iskolát.

Tovább a teljes cikkre

III. helyezést ért el a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium csapata az országos „VISUAL Thinking – LabVIEW” középiskolás programozó versenyen Debrecenben

Publikálva: 2019. június 18.

A National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány és a Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakgimnáziuma jóvoltából 2019-ben a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium UltimaSpace nevű csapatának lehetősége nyílt arra, hogy grafikus programozói tudását bemutassa és részt vegyen egy gyakorlatias, izgalmakkal teli versenyen, ahol három forduló során rendkívül sok tapasztalattal és élménnyel lettek gazdagabbak.

Tovább a teljes cikkre

2019. évi Járási Pedagógusnapi Ünnepség

Publikálva: 2019. június 18.

A rendezvény a Kaposvári Tankerületi Központ szervezésében, a Lábodi Önkormányzat és a Kaposvári Tankerületi Központ támogatásával és a Kótai Lajos Általános Iskola közreműködésével valósult meg 2019. június 4- én.

Tovább a teljes cikkre

Táncsicsos siker a 28. Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Versenyen

Publikálva: 2019. június 17.

Harminc éve rendezik meg Európában az ifjú tudósjelöltek megmérettetését. Hazánkban először 1991-ben írták ki – az uniós vetélkedők mintájára – az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Versenyt. A cél: ráirányítani a fiatalok figyelmét a tudomány, a technológia, a kutatás és a fejlesztés fontosságára.

Tovább a teljes cikkre

Szakmai elismerés a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Tagiskolája részére

Publikálva: 2019. május 24.

2019. május 17- én Budapesten az EGYMI Országos Egyesülete által szervezett konferencián ünnepélyes keretek között vehette át a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Tagiskola tagintézmény- vezetője „Az év együttnevelő intézménye” díjat.

Tovább a teljes cikkre

XV. Természettudományok doktora járási verseny

Publikálva: 2019. május 7.

A Kaposvári Tankerületi Központ támogatásával 2019. április 8-án immár XV. alkalommal került megrendezésre a „Természettudományok doktora” elnevezésű komplex tanulmányi verseny a Somogyjádi Illyés Gyula Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében.

Tovább a teljes cikkre

A Kaposvári Tankerületi Központ 2019/2020- as tanévre vonatkozó iskolatej ajánlattételi kiírása

Publikálva: 2019. május 2.

Az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 21/2017. (IV. 26.) FM rendelet 10.§ (1) bekezdése alapján a Kaposvári Tankerületi Központ Ajánlattételi kiírást és mellékletét teszi közzé.

Tovább a teljes cikkre

Autizmus Világnap 2019. 04. 02.

Publikálva: 2019. április 8.

A Bárczi Gusztáv Módszertani Központ az Autizmus Világnapi rendezvényekhez kapcsolódva ötödik alkalommal tartott esélyteremtő, érzékenyítő napot, hogy felhívja a többségi társadalom figyelmét az autizmus spektrum zavarral élőkre.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Navigáció