Tájokoztatás a Karcagi Tankerületi Központhoz beérkezett iskolatej pályázat ajánlatainak rangsoráról.

Az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 21/2017. (IV. 26.) FM rendelet 10. § (10) bekezdésében foglalt közzétételi kötelezettség teljesítése érdekében a Karcagi Tankerületi Központ az alábbi tájékoztatást nyújtja a 2017/2018. tanévi iskolatej-ellátásra érkezett ajánlatok rangsoráról.

A Karcagi Tankerületi Központhoz darab ajánlat érkezett, melyből 2 darab az ajánlattételi kiírásban szereplő valamennyi felsorolt feladat ellátási helyet és valamennyi felsorolt termékkört érintette. A további 3 darab ajánlat, amely az ajánlattételi kiírásban szereplő valamennyi felsorolt termékkört érintette, valamint részben érintette a kiírásban szereplő feladat ellátási helyeket.

Tekintettel arra, hogy az eljárás során öt ajánlattevő nyújtotta be ajánlatát, így sor került azoknak rangsorolására, pontozására, mely az oldalon a 2017/2018 iskolatej pályázat rangsorolás néven megtekinthető/letölthető.

A nyertes ajánlattevő:

Milky-Food Kft.
1119 Budapest, Andor utca 21. C épület.

A tankerület a nevezett céggel - mint nyertes ajánlattevővel - köti meg a 2017/2018. évi iskolatej-program szállítási szerződését.