Munkatársunk, Paksi Marianna 7 napon keresztül vett részt biztonsági önkéntesként az idei atlétika világbajnokságon, ahol a beléptetésnél és a lelátón segített az odaérkező nézőknek, sportolóknak, csapattagoknak.

Nagyon jó visszajelzések érkeztek a szervezők, a nézők, a sportolók és csapatok részéről is az idei vb-t érintően is az önkéntesek munkájával kapcsolatban. Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke, valamint Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója is kiemelte záróbeszédében az önkénteseket.

A legnagyobb meglepetés és óriási megtiszteltetés, hogy Dr. Fürjes Balázs, a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokság szervezőbizottságának társelnökeként - Sebastian Coe-val egyetértésben - Nemzetközi Fair Play-díjra jelölte a világbajnokság valamennyi önkéntesét.

2023. október 30-án meg is érkezett minden önkénteshez ez a hatalmas elismerés, így a Debreceni Tankerületi Központ büszkén jelentheti ki, hogy Nemzetközi Fair Play Díjas munkatársa van.