Tanulásmódszertan és a tehetséggondozás kapcsolata témában 2017. október 12-én műhelymunkát szerveztek a a Szolnoki Fiumei Úti Általános Iskolában

A Szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola Minősített Tehetséggondozó Műhely.

A Minősített Tehetséggondozó Műhelyek célja, hogy lehetőség szerint minden tehetséges tanulót az igényeinek, képességeinek legjobban megfelelő fejlesztésben részesítsen. Feladataik között szerepel az is, hogy az intézmény meghatározott földrajzi környezetében elhelyezkedő nevelési-oktatási intézmények számára intézmények közti szakmai tanácsadást, konzultációt nyújtson.

Ennek keretében 2017. október 12-én műhelymunkát szerveztek a Tanulásmódszertan és a tehetséggondozás kapcsolata témában.

A meghirdetett műhelyfoglalkozást Mező István tehetségfejlesztő szakértő tartotta az érdeklődő pedagógusok, tehetségsegítő szakemberek számára. Az előadást gyakorlatias játékokkal, tesztekkel tette érdekesebbé, melyből az érdeklődő kollégák meríthettek ötleteket.

A megjelent vendégeinknek ezúton is köszönjük a részvételt és bízunk abban, hogy a közeljövőben meghirdetésre kerülő műhelymunkákon is aktívan részt vesznek majd, hiszen a tehetséggondozás közös ügyünk!