MAGYAR FALU PROGRAM – Egyházaskozár - MFP-IEF/2020 – 3105919004

Egyházaskozár – Iskola

A Szigetvári Tankerületi Központ támogatási kérelmet nyújtott be a Magyar Falu Program keretében meghirdetett MFP-IEF/2020 kódszámú, Iskolaépület felújítása című alprogramra.

A benyújtott támogatási kérelem pozitív elbírálását követően a Szigetvári Tankerületi Központ 17.134.441,- Ft összegű támogatásban részesült.

Projekt azonosítója: 3105919004

Projekt címe: Iskola fejlesztése Egyházaskozár községben

A fejlesztés keretében a 7347 Egyházaskozár, Rákóczi utca 55. és 56. alatt álló Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Egyházaskozár-Bikali Tagintézménye, Egyházaskozári Telephelyének felújítása valósul meg az alábbiak szerint:

- padló- és falburkolatok cseréje a délnyugati épületszárnyban,

- meglevő két db gázkazán cseréje korszerű kondenzációs gázkazánokra

- meglevő gépészeti rendszer korszerűsítése (korszerű acél lapradiátorok és termosztatikus szelepek elhelyezése).

Projektzárás

A Szigetvári Tankerületi Központ Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Egyházaskozár-Bikali Tagintézménye, egyházaskozári iskolájának Magyar Falu Program keretében elnyert MFP-IEF/2020 kódszámú pályázata 2021. december 31-én sikeresen lezárult.

 

Megtörtént a padló- és falburkolatok cseréje a délnyugati épületszárnyban. A régi gázkazánokat korszerű kondenzációs gázkazánokra cseréltük, korszerű acél lapradiátorok és termosztatikus szelepek kerültek elhelyezése.