MAGYAR FALU PROGRAM – Bikal - MFP-IEF/2020 - 3105893205

Bikal – Iskola

A Szigetvári Tankerületi Központ támogatási kérelmet nyújtott be a Magyar Falu Program keretében meghirdetett MFP-IEF/2020 kódszámú, Iskolaépület felújítása című alprogramra.

A benyújtott támogatási kérelem pozitív elbírálását követően a Szigetvári Tankerületi Központ 17.380.686,- Ft összegű támogatásban részesült.

Projekt azonosítója: 3105893205

Projekt címe: Iskola fejlesztése Bikal községben

A fejlesztés keretében a 7346 Bikal, Rákóczi utca 3. alatt álló Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Egyházaskozár-Bikali Tagintézménye, Bikali Telephelyének felújítása valósul meg az alábbiak szerint:

- nyílászáró szerkezetek cseréje az igazgatói és tanári helyiségekben, és a pálya felé kivezető folyosón,

- meglevő tetőszerkezet megerősítése,

- palafedés bontása, és cserepes lemez fedés kialakítása,

- a kapcsolódó bádogos munkák elvégzése,

- új homlokzati vakolatrendszer kialakítása.


Projektzárás

A Szigetvári Tankerületi Központ Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Egyházaskozár-Bikali Tagintézménye, bikali iskolájának Magyar Falu Program keretében elnyert MFP-IEF/2020 kódszámú pályázata 2021. december 31-én sikeresen lezárult.

Megtörtént a nyílászáró szerkezetek cseréje az igazgatói és tanári helyiségekben, és a pálya felé kivezető folyosón. Megerősítésre került a meglevő tetőszerkezet. Valamint a palafedés bontását, és cserepes lemez fedés kialakítását, a kapcsolódó bádogos munkákat is elvégezték. Megvalósult az új homlokzati vakolatrendszer.