MAGYAR FALU PROGRAM – Almamellék – MFP-ITF/2022 – 3347491944

Almamellék – Iskola

A Szigetvári Tankerületi Központ támogatási kérelmet nyújtott be a Magyar Falu Program keretében meghirdetett MFP-ITF/2022 kódszámú, Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése című alprogramra.

A benyújtott támogatási kérelem pozitív elbírálását követően a Szigetvári Tankerületi Központ 50.574.225,- Ft összegű támogatásban részesült.


Projekt azonosítója: 3347491944

Projekt címe: Iskolaépület felújítása Almamelléken.

A fejlesztés keretében a 7934 – Almamellék, Petőfi tér 2. alatt álló Almamellék – Somogyhárságyi Általános Iskola és Kollégium iskolaépületének felújítása valósul meg az alábbiak szerint:

-          az „A” épületben a nemenként elkülönített gyermekmosdók és a tanári mosdók kialakítása, a folyosó felújítása (glettelés, festés-mázolás), a tantermi és igazgatási helyiségek bejárati ajtóinak cseréje, a meglévő hullámpala bontása és cserepes lemezzel való kiváltása,

-          a „B” épületben a nemenkénti gyermekmosdók kialakítása, folyosó felújítása (glettelés, festés-mázolás), a meglévő cserépfedés, lécezés és bádogos szerkezetek elbontása után új tetőhéjazat és bádogos szerkezetek kialakítása,

-          a „C” épület esetén is a héjazatcsere valósul meg.