Az Egri Tankerületi Központ díjazottjai

A Heves Megyei Pedagógiai Intézet 1993-tól minden év júniusában dicsérő oklevéllel tünteti ki azokat a tanulókat és felkészítő tanáraikat, akik a tanév során az intézet által meghatározott tanulmányi versenyek megyei fordulóin első helyet érnek el, illetve az országos döntőkön az első tíz helyezett között végeznek. Az Egri Pedagógiai Oktatási Központ a Megyeházán díjazta a megye legeredményesebb iskoláit.

A nagymúltú rendezvényen, az iskolákat elismerő öt kategóriából három vándorserleget az Egri Tankerületi Központ által fenntartott intézmény kapta: a legjobb városi általános iskola kategóriában az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium, a legjobb vidéki iskolaként pedig a Noszvaji Figedy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát ismerték el. A művészetoktatási intézmények közül az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola lett a díjazott.

A Heves megye legeredményesebb tehetséggondozó pedagógusa címmel elismert két díjazott egyike Kassainé Csuti Dóra, az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium pedagógusa. Ezúton is gratulálunk a díjazott intézményeknek és a kolléganőnek!