Tanulást segítő terek infrastrukturális fejlesztése a Szomódi Általános Iskolában

Publikálva: 2018. november 7.

A Tatabányai Tankerületi Központ jelen projektjében a Szomódi Íriszkert Általános Iskola tanulást segítő tereit kívánja infrastrukturálisan fejleszteni.

A projekt fő célja az, hogy a köznevelési intézmény infrastrukturális fejlesztésével fokozzuk az adott intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást (nyitottságra ösztönző nevelést) és emelni az általa nyújtott szolgáltatások minőségének színvonalát, ezzel biztosítva a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést.

A Szomódi Íriszkert Általános Iskolában az alábbi tevékenységeket valósítjuk meg a projekt során:
- Az iskola belső villamoshálózata visszabontásra kerül beleértve a falon kívüli kábelcsatornákat és régi fémcsöveket is. A meglévő falhornyokba új a jelenlegi szabványoknak megfelelő műanyag védőcső kerül, rézvezetékezéssel. A mennyezeti világítótestek új energiatakarékos vibráció mentes, T5 fénycsöves armatúrákra lesznek cserélve. A régi elhasználódott kapcsolók és dugaljak helyett az érintésvédelmi szabványoknak megfelelő Legrand aljzatok és kapcsolók kerülnek beszerelésre. Az iskolában a tanrendet jelző rendszer hiányos hibás, korszerűtlen, helyette a meglévő hálózat nyomvonalán új többcélú belső iskolai hálózat kerül felszerelésre. A tetőtéri tantermek légcseréje nem elégséges klimatizálásuk szükségszerű, tantermen ként egy beltéri egység kerül beépítésre.

Kedvezményezett neve: Tatabányai Tankerületi Központ
Projekt címe: Tanulást segítő terek infrastrukturális fejlesztése a Szomódi Általános Iskolában
Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00100
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.11.30.
A támogatás összege: 23 789 185 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Menü

Navigáció