Tájékoztatás

Publikálva: 2017. június 13.

Iskolatej termékek beszerzése a Székesfehérvári Tankerületi Központ intézményei részére” címen indított beszerzési eljárás eredményéről

Az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 21/2017. (IV. 26.) FM rendelet 10. § (10) bekezdésében foglalt közzétételi kötelezettségnek eleget téve a Székesfehérvári Tankerületi Központ az alábbi tájékoztatást nyújtja az „Iskolatej termékek beszerzése a Székesfehérvári Tankerületi Központ intézményei részére” címen, a 2017/2018. tanévre vonatkozóan indított beszerzési eljárásra érkező ajánlatok rangsoráról.

A Székesfehérvári Tankerületi Központhoz egyetlen ajánlat érkezett, mely az ajánlattételi kiírásban szereplő valamennyi feladatellátási helyet és valamennyi felsorolt termékkört érintette.

Ajánlattevő:

Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.

2490 Pusztaszabolcs, Szabolcs puszta

Tekintettel arra, hogy az eljárás során egyetlen ajánlattevő nyújtotta be ajánlatát, s így a 21/2017. (IV. 26.) FM rendelet 10. § (2) bekezdése alapján pontozásra, rangsor felállítására nem került sor.

A Székesfehérvári Tankerületi Központ a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.-vel, mint egyetlen ajánlattevővel, köti meg a 2017/2018. évi iskolatej-program szállítási szerződését.

Menü

Navigáció