Tájékoztatás a szakképzésben elérhető képzésekről, valamint a képzési rendszerről

Publikálva: 2023. április 20.

A Tatabányai Tankerületi Központ 2023. április 18-án az általános iskolák igazgatói, valamint a 6. és 7. évfolyamok osztályfőnökei részére a következő tanév pályaválasztását elősegítő tájékoztatót szervezett.

Pályaválasztást elősegítő tájékoztató nap ismertetése.

Vereckei Judit, tankerületi igazgató asszony köszöntő gondolatai után Pákozdi Szabolcs, a Tatabányai Szakképzési Centrum főigazgatója, Pataki Attiláné, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőralezredese, valamint Büki Zoltán, a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum főigazgató-helyettese és Lendvai Ferenc, a Kisalföldi Agrár Ágazati Képzőközpont ügyvezetője tartott ismertetőt az általuk folytatott tevékenység bemutatásáról.

A képen Vereckei Judit, tankerületi igazgató asszony látható.

A tartalmas, informatív előadásokat követően a Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát – Péch Antal Technikumának bejárására került sor, ahol a résztvevők megismerkedhettek a 21. századi szakképzés eszközeivel, laborjaival. Ezek biztosítják, hogy a szakképzésben tanuló diákok a szakmájuk elsajátítása során a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő tudást kapnak. Ezt követően a Tatabányai SZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola tanulói által az ágazati alapvizsgára készített termékek kóstolására, fogyasztására volt lehetőség.

 A képen Pákozdi Szabolcs, szakképzési főigazgató úr látható.


Bízunk benne, hogy az intézmények megjelent képviselői hasznos információkkal gazdagodtak, melyek hozzájárulnak a pályaválasztási tevékenységben végzett munkájukhoz!

A Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát – Péch Antal Technikumának bejárása.

Menü

Navigáció