Sajtóközlemény - EFOP-4.1.3-17-2017-00066

Publikálva: 2018. augusztus 24.

Az iskolakezdésre elkészült az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola sportudvara. A Klebelsberg Központ mintegy 50 millió forintos állami támogatással, az Emberi Erőforrás Operatív Programon belül valósította meg az infrastrukturális beruházást.

„Az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése” EFOP-4.1.3-17-2017-00066 azonosító számú projekten belül kialakítottak egy öntött gumiburkolatos kosár-, kézilabda-, futó-, illetve súlylökőpályát, és egy ugrógödröt, a hozzá vezető gumiburkolatos futósávval, valamint egy tornapályát kültéri fitnesz eszközökkel.

Mindezeken felül a beázások megszüntetése érdekében a projekt része volt az intézmény tetőszerkezetének javítása is, illetve a térburkolat is megújult.

A tavasszal megkezdett munkálatok Esztergom Város Önkormányzata segítségével, az iskolavezetés, a tervező, a kivitelező, a műszaki ellenőrök és a projektmunkatársak együttműködésének köszönhetően határidőre befejeződtek, a nyári szünidőben pedig a kültéri fitnesz eszközök is a helyükre kerültek. A kinti testedzést segítheti majd az elliptikus sétáló, a párhuzamos rudak, a kombinált mellizom erősítő, a szörf, a multifunkciós tréner és a függeszkedő létra. Július elején a gumiburkolatot is elhelyezték, a hónap végén füvesítették az udvar egy részét, tereprendezés folyt és kifeszítették a labdafogó hálót.

„Az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése” elnevezésű projekt a tervezett ütemben és módon haladt. Összességében elmondhatjuk, hogy egy sikeres közös munkában vettünk részt, mely az intézmény életének, mindennapjainak könnyebbé tételét és a diákjaink nagy-nagy örömét szolgálja.

Összeg: 50.500.000 Ft
Projekt megvalósulása: 2017.október 1- 2018.október 31.
Cím: 2500 Esztergom, Sugár út 24.
E-mail: WEPSskWIBB2YUdGl0a2FyQGJhYml0c2lza29sYS5odQ==
Honlap: http://www.babitsiskola.hu/ 

Menü

Navigáció