„…példák lettetek, példaértékű, amit csináltok…” -A leginnovatívabb iskolai program között a hajdúszováti!

Publikálva: 2019. május 28.

21 pedagógiai modell az egészségért, jó gyakorlatok kiadvány született a közelmúltban, melynek átadó ünnepségén Bergmann László igazgató és Kissné Szécsi Márta, a hajdúszováti Diószegi Lajos Általános Iskola pedagógusai is részt vettek.

A rendezvényre április 7-én Budapesten, a Pannónia Általános Iskola dísztermében került sor. Az intézmény érintettsége igen komoly -e kiadványban, hiszen bekerült a 21 jó gyakorlat közé a hajdúszováti is, az országos példák közül.

Bergmann László elmondta: komoly büszkeséggel tölti el, hogy egy ilyen nívós könyvben helyük van (ahogy az átadón elhangzott: „…példák lettetek, példaértékű, amit csináltok…”) , amit egy szakmai zsűri érdemesnek és érdekesnek tartott arra, hogy bekerüljön a 21 leginnovatívabb iskolai program közé, pedig országosan jóval több, mint 100 pályázat érkezett az ország különböző pontjairól.

A rendezvényt Prof. Dr. Szökő Éva a „21 Nő az Egészségügyért” alapítvány elnöke nyitotta meg. Köszöntőt mondott Dr. Feller Antal a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója és Hajnal Gabriella a Klebelsberg Központ elnöke, aki egyben a rendezvény fővédnöke is volt.  

Menü

Navigáció