ONLINE Beiskolázási fórumok - 2022 szeptemberében iskolát kezdő gyermekek szülei részére

Publikálva: 2022. január 14.

A Tankerületi Központ ONLINE fórumot szervez az általános iskolát 2022 szeptemberében kezdő gyermekek szülei részére.

A Tankerületi Központ fórumot szervez az általános iskolát a jövő tanévben kezdő gyermekek szülei számára, melyet a járványügyi helyzetre való tekintettel ONLINE formában rendezünk meg a Microsoft Teams felületén.

 

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A belépéshez szükséges linket a sikeres regisztrációt követően küldjük meg a megadott e-mail-címre. Egy online értekezletre legfeljebb 90 fő regisztrációját tudjuk fogadni, de szükség esetén újabb időpontokat hirdetünk meg ugyanitt a honlapunkon.

 

A regisztrációhoz szíveskedjen megadni azt az e-mail-címet, amin keresztül csatlakozni szeretne az online Beiskolázási Fórumra, valamint a választott időpontot: wevyNpVplTA5WWNGkZWxzb3NsZXN6ZWtAa3B0ay5odQ==

Időpontok:

A rendezvény plakátja a csatolmányból tölthetők le.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. 


(Technikai információ: A regisztráció visszaigazolása nem azonnal történik, valamint egyes levelezőrendszerek esetenként a visszaigazoló e-mailt automatikusan a levélszemét "SPAM" mappába helyezhetik, ezért érdemes ott is megnézni, ha a regisztrált időpontot megelőző napon még mindig nem érkezett volna meg a belépéshez szükséges linket tartalmazó levél.) 

Menü

Navigáció