Nyugdíjas búcsúztató a Hatvani Tankerületi Központban

Publikálva: 2023. május 31.

A Hatvani Tankerületi Központ minden évben ünnepélyes keretek közt köszön el a köznevelési intézményekből nyugdíjba vonuló dolgozóitól. Idén a 2022. évben távozott Kollégáktól búcsúztunk.

2023. március 8-án került sor Hatvanban a Tankerületi Központ nyugdíjas búcsúztató ünnepségére, melynek a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola adott otthont. Az eseményen meghívott vendégként vett részt Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke, Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, az iskolaigazgatók, a 2022. évben nyugdíjba vonult pedagógusok, nevelő- oktató munkát segítő és technikai dolgozók.

A résztvevőket Hajnal Gabriella elnök asszony, Szabó Zsolt országgyűlési képviselő úr és Kozmáné Derda Edit tankerületi igazgató asszony köszöntötte. Elmondták, hogy mennyire nagy értéket képvisel az iskolák szakmai munkája. Kifejtették, hogy a jövő generáció építőpillérei a pedagógusok, akiknek a munkájukra – ha lehetőségük adódik rá- a jövőben is számítanak. Megköszönték az összes dolgozó áldozatos tevékenységét, melyet a hosszú évek alatt végeztek a gyerekek érdekében.

Ezután a Kollégák személyes méltatása következett, mely során elismerő oklevelet és egy jelképes ajándékot vehettek át. Az ünnepélyes pillanatokat követően a vendégek ünnepi fogadáson vehettek részt.

A Hatvani Tankerületi Központ közössége ezúton is még egyszer köszöni a munkáját az érintett pedagógusoknak, nevelő- oktató munkát segítő dolgozóknak és technikai dolgozóknak!

Képösszeállítás a rendezvényről

Menü

Navigáció