Lámpás díj

Publikálva: 2020. június 24.

A Veszprémi Tankerületi Központ 2019-ben díjat alapított, mely a Pedagógusnap alkalmával a kiemelkedő oktató-nevelő munka elismeréseként kerül átadásra.

A díj egy a Tankerületi Központ által kiállított díszoklevelet, pénzjutalmat és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. támogatásával egy a díj nevével és dátummal feliratozott Herendi ajándéktárgyat tartalmaz.

A Veszprém városi és a Veszprémi járási Lámpás díjak a Pannon Térség Fejlődésért Alapítvány által létrehozott Pedagógusok a kistelepülések­ért díjjal egyidejűleg 2020. június 5-én a Megyeházán kerültek átadásra.

Az oktató-nevelő munkában több évtizeden át kifejtett áldozatos és eredményes munkájáért Veszprémi járás intézményeinek pedagógusai közül ezúttal Rábel Zoltánné a Nagyvázsonyi Kinizsi Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola matematika- kémia szakos tanára, Veszprém város pedagógusai közül Ebele Ferencné, a Simonyi Zsigmond Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola intézményvezetője vehette át a Veszprémi Tankerületi Központ által alapított Lámpás díjat.

A Várpalotai járásban Borbás Károly a Thuri György Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola intézményegységvezető helyettese június 9-én a Várpalota Város Önkormányzata által szervezett pedagógusnapi ünnepségen vette át a díjat.

Menü

Navigáció