Kertvárosi iskola infrastrukturális fejlesztése Tatabányán

Publikálva: 2018. október 30.

A Tatabányai Tankerületi Központ jelen projektjében a Kertvárosi Általános Iskola tanulást segítő tereit kívánja infrastrukturálisan fejleszteni.

A projekt fő célja az, hogy a köznevelési intézmény infrastrukturális fejlesztésével fokozzuk az adott intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást (nyitottságra ösztönző nevelést) és emelni az általa nyújtott szolgáltatások minőségének színvonalát, ezzel biztosítva a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést.

A Kertvárosi Általános Iskolában az alábbi tevékenységeket valósítjuk meg a projekt során:
- Az udvaron tereprendezés, új vízelvezetés, parkosítás, sportpálya felújítás készül. A meglévő sportpálya és környezetének rendezése az aszfalt burkolat részleges felbontása, gyökérzet eltávolítás, helyreállítás és az egész pálya újra aszfaltozása, játék területek felfestésével.
- Energetikai korszerűsítés (hőszigetelés, nyílászáró csere): Az épület külső
homlokzatára 16 cm vastag EPS hőszigetelő rendszer kerül, a tűzvédelmi okokból szükséges helyeken 16 cm kőzetgyapot kerül. A lapos tetőkön 20 cm vastag EPS szigetelés készül, új vízszigetelés és vízelvezető csatornarendszer kiépítésével. A régi iskola homlokzata a már meglévő 5 cm vastag hőszigetelésre további 10 cm EPS szigetelés kerül. Nyílászáró csere három rétegű, hét kamrás nyílászáróra.
- Mellékhelyiségek felújítása: Egy fiú és egy lány mellékhelység kerül kialakításra az öltözők felújításával.
- Beázások, födémhibák megszüntetése. Pincefal ázásának felszámolása, külső talajfeltárással, a falszerkezet és a külső vízelvezető rendszer helyreállításával.

Kedvezményezett neve: Tatabányai Tankerületi Központ
Projekt címe: Kertvárosi iskola infrastrukturális fejlesztése Tatabányán
Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00089
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.12.31.
A támogatás összege: 129 800 203 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Menü

Navigáció