Élhetőbb Fazekasért

Publikálva: 2018. november 7.

A Tatabányai Tankerületi Központ jelen projektjében a Kőkúti Általános Iskola Fazekas Utcai Tagintézményének tanulást segítő tereit kívánja infrastrukturálisan fejleszteni.

A projekt fő célja az, hogy a köznevelési intézmény infrastrukturális fejlesztésével fokozzuk az adott intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást (nyitottságra ösztönző nevelést) és emelni az általa nyújtott szolgáltatások minőségének színvonalát, ezzel biztosítva a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést.

A Kőkúti Általános Iskola Fazekas Utcai Tagintézményében az alábbi tevékenységeket valósítjuk meg a projekt során:
- A tetőtéri helyiségek burkolata elkopott kimozdult helyéről, új laminált burkolat kerül lerakásra, a régi helyére. A folyosók burkolatának állapota nem megfelelő, megmaradó aljzatként funkcionálva új gress burkolat készül. A földszinti folyosó burkolata megsüllyedt a hibát bontással, új alzatképzéssel lehet javítani. Az új aljzatra gress burkolat kerül leragasztásra. A bejárati lépcsők felfagytak, javításuk kültéri csúszásmentes burkolat ragasztásával lesznek javítva.
- Beázások, födémhibák megszüntetése. A tetőtéri ablakok cserépfedéssel való összeeresztése tönkrement a víz befolyik a héjazat alá. Zárszerkezeteik egy része működésképtelen. A meglévő tetőablakok közül 15 db kerül cserére alsókilincses Velux típusura.
- Az udvaron a vízelvezetés javítását követően tereprendezés készül új kültéri játékeszközök beépítésével.

Kedvezményezett neve: Tatabányai Tankerületi Központ
Projekt címe: Élhetőbb Fazekasért
Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00102
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.11.30.
A támogatás összege: 23 655 123 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Menü

Navigáció