Befejeződött a Bodajki Általános Iskola tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése

Publikálva: 2020. február 28.

A Székesfehérvári Tankerületi Központ az EFOP-4.1.3-17 "Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" című projektből sikeresen befejezte a Bodajki Általános Iskola tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztését, amelyre több mint 46 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kapott.Befejeződött a Bodajki Általános Iskola tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése

A Székesfehérvári Tankerületi Központ az EFOP-4.1.3-17 "Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" című projektből sikeresen befejezte a Bodajki Általános Iskola tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztését, amelyre több mint 46 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kapott.

A Széchenyi 2020 programban létrejött fejlesztés elsődleges célja volt, hogy az iskola hatékonyan működhessen. Korszerű nevelési, oktatási környezetet teremtsen, biztosítsa a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést, aminek segítségével fokozódhat az adott intézmény eredményessége. A Bodajki Általános Iskolában az iskola sportudvarának aszfaltburkolatát, a pályát határoló területet is felújítottuk. Az épület tetőhéjazatát kicseréltük, a födémhibákat megszüntettük. A projektben infokommunikációs akadálymentesítést is végeztünk. A projekt eredményeként az iskola modern, színvonalas és tartalmas oktatást tud biztosítani. Csökkennek az oktatás minőségében meglévő területi különbségek, és létrejönnek az egészséges, befogadó oktatási környezet és a hatékony nevelés infrastrukturális feltételei.

Kedvezményezett: Székesfehérvári Tankerületi Központ
A projekt címe: A Bodajki Általános Iskola tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése
A projekt száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00264
A támogatás összege: 46 170 313,- Ft
A megvalósítás ideje: 2018.01.01.-2020.01.07.

Menü

Navigáció