Bárdos Tehetséggondozásáért

Publikálva: 2018. október 31.

A Tatabányai Tankerületi Központ jelen projektjében a Bárdos László Gimnázium tanulást segítő tereit kívánja infrastrukturálisan fejleszteni.

A projekt fő célja az, hogy a köznevelési intézményünk infrastrukturális fejlesztésével fokozzuk az adott intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást (nyitottságra ösztönző nevelést) és emelni az általa nyújtott szolgáltatások minőségének színvonalát, ezzel biztosítva a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést.

A Bárdos László Gimnáziumban az alábbi tevékenységeket valósítjuk meg a projekt során:
- Tehetséggondozó terem korszerűsítése. Kommunikációs kábel kiépítése a WiFi végponthoz. Nagysebességű és sávszélességű végpont kiépítése.
- Interaktív tábla elhelyezése kezelőszoftverekkel, nagyteljesítményű hordozható számítógéppel, bemutatóanyagokkal. Teljes helyiség festése a helyreállítási munkák elvégzését követően.
- Beázások, födémhibák megszüntetése. A tető héjazata síkpala mely már több helyen is foltozva lett. Javításához szükséges anyagok beszerzése nehézkes mivel azbeszt tartalma miatt egészségre ártalmas besorolásba került. A fedés eltávolítását követően a beázásoknál meg kell vizsgálni, hogy az alatta lévő szerkezeti és egyéb anyagok milyen mértében sérültek. A vizsgálatok alapján a szükséges javítások, visszabontások, megerősítések kerülnek elvégzésre. A héjazat alépítményének elkészülte után új cserépfedés kerül a tetőszerkezetre. A lapostető beázásai foltokban kerülnek javításra.

Kedvezményezett neve: Tatabányai Tankerületi Központ
Projekt címe: Bárdos Tehetséggondozásáért
Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00091
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.11.30.
A támogatás összege: 37 733 094 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Menü

Navigáció