Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI infrastrukturális fejlesztése - EFOP-4.1.3-17-2017-00459

Publikálva: 2018. május 11.

Európai Uniós Projekt

Frissítve: 2018.10.18.

SAJTÓKÖZLEMÉNY A SZÉCHENYI 2020 KERETÉBEN VALÓSULT MEG A BÁRCZI GUSZTÁV ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKISKOLA, KÉSZSÉGFEJLESZTŐ ISKOLA ÉS EGYMI INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

A projekt zárásának befejezése: 2018. november 21.

„Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című pályázati felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet a Veszprémi Tankerületi Központ és nyert támogatást EFOP-4.1.3-17-2017-00459 azonosítószámmal a Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI fejlesztésére. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 52.931.064 forint, a támogatás intenzitása a projekt elszámolható költségeinek 100 %-a. A beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

„A projekt tartalmának bemutatása:

„Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című pályázati felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet a Veszprémi Tankerületi Központ. Ennek keretében kerül sor a Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI infrastrukturális fejlesztésére.

Az intézményi infrastrukturális beruházása az alábbi területeket érintette:

A mindennapos testnevelés tekintetében a tornaszoba korlátozott funkcióinak bővítése érdekében 10x20 méteres műfüves kültéri tornapálya kialakítására, valamint a tornaszoba és tornaterem eszközparkjának korszerűsítésére került sor a biztonságos és eredményes sportolás érdekében.

Az autizmus csoport részére az intézményben csoportszoba létrehozására, és ezzel párhuzamosan a szobához tartozó eszközpark kialakítására került sor az ott tanuló gyermekek számára.

A szakiskolás tanulók vonatkozásában beszerzésre és beépítésre kerültek új öltözőszekrények.

Az infrastrukturális beruházás nagyban hozzájárul a minőségi tanulói környezet biztosításához.”

http://barczi.sulinet.hu/2019/01/.

Menü

Navigáció