Az Apagyi Zrínyi Ilona Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése.

Publikálva: 2019. május 10.

EFOP-4.1.3-17-2017-00402

Apagyi Zrínyi Ilona Általános Iskola

Kedvezményezett neve: Nyíregyházi Tankerületi Központ
Projekt címe: Az Apagyi Zrínyi Ilona Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése.
Pályázati azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00402       
Elnyert támogatás összege: 38 761 186 Ft.
Támogatás intenzitása: 100 %
Megvalósítás időtartama: 2018.05.15. - 2018.12.31.
Fizikai befejezés dátuma: 2018.12.31

Az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló beruházás elsődleges célja volt, hogy biztosítsuk a megfelelő tanulási környezetet, és a minőségi oktatáshoz szükséges, értékközvetítő, támogató nevelést az Apagyi Zrínyi Ilona Általános Iskola tanulói számára. A támogatásnak köszönhetően cserélésre került a tornaterem padlózata és megtörtént a falak teljes festése is. Mindezeken kívül átalakítottuk a tornaterem fűtési rendszerét, melynek eredményeként leválasztottuk azt az iskolaépületéről, aminek köszönhetően, a gyerekek most már modern körülmények között tudnak részt venni a mindennapos testnevelési órákon. 

A felújítás során megvalósult az épületen belüli folyosók, közlekedők, tantermek, nevelői szoba, irodák, vizes helyiségek, öltözők fal,- és mennyezeti felületeinek javítása, festése, valamint új festékréteget kaptak a belső, fa ajtók.  Az oktató,- és nevelőmunkához használt helyiségek és a tantermek kopott parkettáját megjavíttattuk, felcsiszoltattuk és újralakkoztattuk.  Az elavult fa nyílászárók helyére, a homlokzati részekbe új, korszerű műanyag ajtók és ablakok kerültek, új párkányokkal együtt.  A minőségi oktatás tárgyi feltételeinek biztosítása érdekében, a támogatásnak köszönhetően iskolabútorok beszerzésére is sor kerülhetett.

A beruházás ünnepélyes átadására a 2018. december 17-én megvalósult, ünnepélyes projektzáró rendezvény keretében került sor.

Menü

Navigáció