2017. október 18-án futballpálya avató ünnepségére került sor a Révay György EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumban

2017. október 18-án futballpálya avató ünnepségére került sor a Révay György EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumban Tiszaföldvár-Homokon.

A Szolnoki Tankerületi Központ támogatásával 2017.nyarán került felújításra  az intézmény belső területén található füves pálya. A pálya felújításán túl, korszerű öntözőrendszer került kiépítésre a fű öntözésére, gondozására. Mindemellett kettő új szabvány nagykapu került megvásárlásra. 

A futballpálya felavatására az intézmény vezetősége labdarúgó mérkőzést szervezett, melyen a hazai csapat az intézmény tanáraiból és diákjaiból állt össze,erre a régen várt mérkőzésre. Az ellenfél a Tiszaföldvár VSE U19-es ifjúsági csapata volt.
A küzdelmes, a közönséget is szórakoztató 2X30 perces mérkőzés 3:3-as, döntetlennel ért véget.


A mérkőzést követően a részt vevők szívesen fogyasztották az intézmény konyháján készült szendvicseket,  egy jó hangulatú közös beszélgetés keretében.

A Szolnoki Tankerület nevében szívből gratulálunk a felújított pályához, és kívánunk sok örömteli pillanatot és sportélményt nyújtó eseményt a jövőben.