Információk a 2020-as általános iskolai beiratkozással kapcsolatosan

A Nyíregyházi Tankerületi Központ tisztelettel tájékoztatja a kedves Szülőket, hogy az általános iskolai online beiratkozás 2020. május 15-én, pénteken éjfélkor lezárul. A két körben zajló beiratkozás során április 28-án minden olyan tanulót automatikusan felvettek a lakóhelye, tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába, aki nem adta be jelentkezését más iskolába vagy oda nem vették fel, és megerősítette a beiratkozási szándékát a körzetes iskolában. Azaz 2020. május 15. péntek éjfélig (online) azon szülőnek is  meg kell erősíteni gyermekük jelentkezését, akiket a lakóhelyük/tartózkodási helyük szerinti körzetes általános iskolába szeretnének beíratni. Így lesz teljes a beiratkozás.

A veszélyhelyzetre való tekintettel a következő tanévre a gyermek általános iskolai beíratása a lehetőségek szerint online módon történik a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül. A további tudnivalókat minden általános iskola honlapján megtalálják, vagy forduljanak bizalommal az iskola munkatársaihoz, a már ismert telefonos elérhetőségeken.

Az a szülő, aki nem tudta megoldani az online beiratkozást, kérjen telefonon időpontot az iskolától. A személyes beiratkozás határideje: 2020. május 15. péntek 16.00 óra.