A művészeti iskolák országos minősítési rendszerében Kiváló Minősítést elért intézmény eredményeire minden évben büszkék lehetünk.

Az iskola Továbbképző 8. Bakarasz csoportja 2018. május 11-12-én a XVII. Országos Ifjúsági Néptánctalálkozón vett részt Pápán, ahol dicséretben részesült, valamint Magyary Timót Gergely tanulót a zsűri táncos előadói díjban részesítette.

A versenyen 22 csoport mutatott be 2-2 koreográfiát, az ország minden részéről érkeztek néptáncosok. Egy nevező együttes érkezett a Szilágyságból.

Az Oktatási Hivatal által támogatott Somogy Megyei Gyermek és Ifjúsági Néptáncversenyen 2018. május 13-án az iskola 6 néptánccsoportja versenyzett, mindegyik csoport kiemelkedő eredményt ért el.

A zsűri értékelése:

Előképző 2. Bukfenc csoport: arany minősítés,

Alapfok 1. Eszterág csoport: arany minősítés,

Alapfok 2. Csalafinta csoport: ezüst minősítés, 

Alapfok 4. Palánta csoport: ezüst minősítés,

Alapfok 6. Pitypalatty csoport: arany minősítés,

Továbbképző 8. Bakarasz csoport: arany minősítés.

Az Együd Árpád néprajzkutató, koreográfus emlékére meghirdetett versenyre az idei évben először nem csak somogyi csoportok jelentkezhettek. Somogy, Baranya és Bács-Kiskun megyéből is érkeztek néptánccsoportok. Összesen 9 iskola 19 csoportja vett részt, 440 fiatal táncolt május 13-án a kaposvári Együd Árpád Kulturális Központ színpadán.