Sajtóközlemény – Kezdetét vette a Jászságban az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése a Jászladányi Móra Ferenc Általános Iskolában

Publikálva: 2018. január 12.

Uniós és hazai társfinanszírozásból valósul meg a Jászladányi Móra Ferenc Általános Iskola épületének energia korszerűsítése valamint a sportpálya befedése.

A Jászberényi Tankerületi Központ az EFOP-4.1.3-17-2017-00326 azonosító számú pályázat keretében tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztésére nyert támogatást. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 80.014.000 forint, a támogatás intenzitása a projekt elszámolható költségeinek 100 %-a. A beruházás az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg, a Széchenyi 2020 program keretében. A tervezett munkálatok előreláthatólag 2018. október 31-ig befejeződnek.

 

A projekt célja a mindennapos testneveléshez kapcsolódó fejlesztéshez az iskola udvarán egy 28x44 méteres rekortán gumi bevonatú sportpálya kialakítása, valamint annak fedését dupla héjú légtorlás sátor készítésével a négy évszakos használat biztosítása érdekében. Az energetikai korszerűsítés keretében az iskola összes külső nyílászárójának cseréjére is lehetőség nyílik.

Menü

Navigáció