Projektzáró a Szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Néptánc Alapfokú Művészeti Iskolában

Publikálva: 2018. november 16.

A 2018. október 28-ig megvalósuló fejlesztés révén a Magyar Köztársaság és az Európai Unió támogatásával 54.727.156 millió forintból újulhatott meg az érintett köznevelési intézmény

2018. október 25-én került sor a "Szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulást segítő tereinek infrastruktúrális fejlesztése" nevet viselő EFOP- 4.1.3-17-2017-00019 kódszámot viselő pályázat zárórendezvényére.

Az iskola tornatermi szárnyában mind a tornaterem, mind pedig a tornatermi kiszolgáló helyiségek (öltözők, vizesblokkok, szertárak, orvosi szoba, tanári szoba) az idők során elhasználódtak, tönkrementek. A tornatermi kiszolgáló blokk teljes felújítására és berendezésének cseréjére volt szükség, mivel a mindennapos testnevelés kiszolgálását ezeknek a tereknek kell biztosítani. A leromlott állapotú tornateremben a korábban korszerűtlen homlokzati nyílászárók cseréje és a „Bartók-szárny” lapostető beázásainak megszüntetése is megtörtént.

A 2018. október 28-ig megvalósuló fejlesztés révén egy olyan minőségi és befogadó oktatási környezet került kialakításra, ahol Szolnok Megyei Jogú Város diákjai a modern kor elvárásainak megfelelő nevelésben-oktatásban részesülhetnek. A projekt nemcsak a diákok életét befolyásolja pozitívan, de a pedagógusok számára is megteremti a méltányos nevelés-oktatás feltételeit. A beruházás során a mindennapos testneveléshez szükséges fejlesztések, és az azok elérését szolgáló folyósok, közlekedők felújítása valósult meg a pályázat keretein belül.

Menü

Navigáció