KÖZLEMÉNY

Publikálva: 2023. február 7.

A Székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagiskolájának fűtésével kapcsolatban téves információk jelentek meg a közösségi médiában.

A Székesfehérvári Tankerületi Központ az intézmény kazánjának meghibásodásakor úgy döntött, hogy a fűtés helyreállításáig az iskola 110 tanulóját 2023. február 6. hétfőtől a tágasabb Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola Bory Jenő Tagiskolájában helyezik el. Azoknak a családoknak, akik ezt igényelték, biztosítják a gyermekek buszos szállítását is. A szerelők jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán. A város más intézményei szakmai-pedagógiai szempontok miatt nem alkalmasak a tanulók mindennapos oktató-nevelő munkájára.

A Székesfehérvári Tankerületi Központ az ideiglenes elhelyezésük alatt is biztosítja a gyermekek zavartalan oktatását-nevelését.
A munkálatok várhatóan lezárulnak ezen a héten, és a gyerekek mielőbb visszatérhetnek megszokott környezetükbe.
Sajnos a városban csőtörés volt a mai napon, ezért a környéken és tagiskolában jelenleg nincs víz. Az intézményvezetővel egyeztetve a szülőket értesítettük, hogy ebéd után aki tudja, hazaviheti gyermekét. Ügyeletet biztosítunk, a lajtos kocsit megrendeltük, már a helyszínen van. A Fejérvíz munkatársai szerint a helyreállító munkálatok előre láthatóan a mai napon befejeződnek.

Menü

Navigáció