Hírek

Digitális Szakmai Napok a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központban

Publikálva: 2020. szeptember 22.

A koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben bevezetett digitális munkarend tapasztalataira építve, a Microsoft hazai képviselőivel közösen került megszervezésre 2020. szeptember 14-15 között online eseményként a Digitális Szakmai Napok Program, amelyen az Innovatív Iskola Programban résztvevő egyes köznevelési intézmények pedagógusai osztották meg a Microsoft Teams használata során szerzett tapasztalatokat, ismereteket a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ fenntartásában lévő érdeklődő intézmények vezetőivel, pedagógusaival, rendszergazdáival.

Tovább a teljes cikkre

Műsoron a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola hősei

Publikálva: 2020. szeptember 15.

A Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskolában szülői kezdeményezésre indult el három éve a Hősképző Program, amit a Magyar Vöröskereszt szervez évről évre, és amelynek köszönhetően ingyenes elsősegélynyújtást népszerűsítő és oktató foglalkozásokon vehetnek részt a tanulók.

Tovább a teljes cikkre

Intézményvezetői értekezlet

Publikálva: 2020. szeptember 1.

A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ 2020. augusztus 26-án intézményvezetői értekezletet tartott a fenntartásában lévő intézmények igazgatói számára.

Tovább a teljes cikkre

Ingyenes tanszercsomagot kapnak a rászoruló tanulók

Publikálva: 2020. augusztus 31.

A Kormány számára kiemelt prioritást élvez a magyar családok támogatása, amelyhez kapcsolódóan a 2020/2021-es tanév kezdésére a Klebelsberg Központ 106.000 tanszercsomagot szerzett be és oszt ki ezzel is javítva az érintett családok anyagi helyzetét és biztosítva a tanévkezdésre a tanulók esélyegyenlőségét.

Tovább a teljes cikkre

Hagyományosan indul az új tanév szeptemberben

Publikálva: 2020. augusztus 17.

A 2020/2021 tanév rendjéről szóló 27/2020. (VIII.11.) EMMI rendeletben meghatározott keretek között kezdődik a tanítás a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ fenntartásában lévő intézményekben.

Tovább a teljes cikkre

Pedagógusnapi köszöntés 2020. június

Publikálva: 2020. június 7.

Prof. Dr. Kásler Miklós Miniszter Úr pedagógusnapi köszöntője

Tovább a teljes cikkre

A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ Pedagógusnapi elismerései

Publikálva: 2020. június 5.

Miniszteri Elismerő Oklevél
A Tankerületi Központ Kiváló Pedagógusa
A Tankerületi Központ Kiváló Technikai Csoportja
Elismerő oklevél
Pedagógus Szolgálati Emlékérem

Tovább a teljes cikkre

Közzététel az iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program eredményéről

Publikálva: 2020. június 2.

Közzététel az Iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program eredményéről a 2020/2021-es tanév vonatkozásában

Tovább a teljes cikkre

Szakmai siker az ERASMUS+ projektek kapcsán

Publikálva: 2020. május 19.

Szakmai siker az ERASMUS+ projektek kapcsán a tankerületi központ és a megvalósító iskolák között kialakított együttműködés

Tovább a teljes cikkre

Nemzetközi elismerésben részesült a "Love Every Drop" ERASMUS+ projekt

Publikálva: 2020. május 19.

A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ fenntartásában lévő Dunavarsányi Általános Iskola 2017-ben kezdte meg 5 másik oktatási intézménnyel együttműködve a „Love Every Drop” ERASMUS+ projekt megvalósítását. A 2 éves projekt keretében az Iskola diákjai arra vállalkoztak, hogy a maguk eszközeivel elősegítsék a környezetük takarékos, környezettudatos magatartásának kialakulását. Megértessék a fogyasztás és a környezeti erőforrások kapcsolatát, a fenntartható fogyasztás elvét, a víz védelmének szükségességét. A projekt keretében 2019. március 25-29. között megrendezésre került magyarországi programjának fővédnökségét Magyarország köztársasági elnöke, Áder János vállalta.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Navigáció