Hírek

Tankötelezettség megkezdésének halasztása

Publikálva: 2021. január 6.

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC tv. 45. § (2) bekezdése értelmében a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik. A törvényes képviselő, vagyis a szülő vagy gyám kérelmére az Oktatási Hivatal döntése alapján a gyermek további egy nevelési évig óvodai nevelésben vehet részt.

Tovább a teljes cikkre

Karácsonyi üdvözlet

Publikálva: 2020. december 17.

Kellemes Ünnepeket!

Tovább a teljes cikkre

Ökoplatán

Publikálva: 2020. november 10.

A Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pályázott és 2020 szeptemberétől elnyerte az Ökoiskola címet.

Tovább a teljes cikkre

Pályázati kiírás Kiskunlacházi Általános Iskola

Publikálva: 2020. október 12.

Az Emberi Erőforrások Minisztere a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a csatolt pályázati kiírásban szereplő intézmény intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.

Tovább a teljes cikkre

Folytatódik a Klebelsberg Ösztöndíj Program

Publikálva: 2020. október 8.

Idén már a tanító alapképzési szakon tanulók is pályázhatnak

Tovább a teljes cikkre

Digitális Szakmai Napok a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központban

Publikálva: 2020. szeptember 22.

A koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben bevezetett digitális munkarend tapasztalataira építve, a Microsoft hazai képviselőivel közösen került megszervezésre 2020. szeptember 14-15 között online eseményként a Digitális Szakmai Napok Program, amelyen az Innovatív Iskola Programban résztvevő egyes köznevelési intézmények pedagógusai osztották meg a Microsoft Teams használata során szerzett tapasztalatokat, ismereteket a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ fenntartásában lévő érdeklődő intézmények vezetőivel, pedagógusaival, rendszergazdáival.

Tovább a teljes cikkre

Műsoron a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola hősei

Publikálva: 2020. szeptember 15.

A Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskolában szülői kezdeményezésre indult el három éve a Hősképző Program, amit a Magyar Vöröskereszt szervez évről évre, és amelynek köszönhetően ingyenes elsősegélynyújtást népszerűsítő és oktató foglalkozásokon vehetnek részt a tanulók.

Tovább a teljes cikkre

Intézményvezetői értekezlet

Publikálva: 2020. szeptember 1.

A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ 2020. augusztus 26-án intézményvezetői értekezletet tartott a fenntartásában lévő intézmények igazgatói számára.

Tovább a teljes cikkre

Ingyenes tanszercsomagot kapnak a rászoruló tanulók

Publikálva: 2020. augusztus 31.

A Kormány számára kiemelt prioritást élvez a magyar családok támogatása, amelyhez kapcsolódóan a 2020/2021-es tanév kezdésére a Klebelsberg Központ 106.000 tanszercsomagot szerzett be és oszt ki ezzel is javítva az érintett családok anyagi helyzetét és biztosítva a tanévkezdésre a tanulók esélyegyenlőségét.

Tovább a teljes cikkre

Hagyományosan indul az új tanév szeptemberben

Publikálva: 2020. augusztus 17.

A 2020/2021 tanév rendjéről szóló 27/2020. (VIII.11.) EMMI rendeletben meghatározott keretek között kezdődik a tanítás a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ fenntartásában lévő intézményekben.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Navigáció