EFOP-4.1.3-17-2017-00204

Publikálva: 2017. november 1.

Sajtóközlemény

Miskolc, 2017. november 01.

Miskolci Tankerületi Központ

Emődi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Az Emődi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése               

A Széchenyi2020 program keretében megkezdődött az Emődi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése

A Miskolci Tankerületi Központ a mai napon megkezdte projektjét az Emődi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában, melynek célja az intézmény infrastrukturális fejlesztésén keresztül az eredményesség és az inkluzív oktatás (nyitottságra ösztönző nevelés) fokozása és a nyújtott szolgáltatások színvonalának növelése, ezzel biztosítva a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést.  A projekt 36,5 millió Ft európai uniós támogatás segítségével valósul meg, az Emberi Erőforrások Minisztériumának „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” c. felhívása (EFOP–4.1.3-17) alapján.

A beruházás célja a minőségi és befogadó oktatási környezet és hatékony nevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése. További célja a helyi szükségletek kielégítésére irányuló, racionális és hatékony működést biztosító korszerű nevelési, oktatási környezet kialakítása, különösen a tanulást segítő és közösségi terek tekintetében.

A projekt során az intézményben az alábbi fejlesztések fognak megvalósulni:

§  új tetőfedés készítése (1080 m2)

§  144 db napelem le- és felszerelése

§  tetőfedés javítása (125m2)

§  infokommunikációs és részleges akadálymentesítés

A projekt várható befejezése: 2018. október 31.

Menü

Navigáció