EFOP-4.1.12-22-2023-00007

Publikálva: 2023. november 9.

Villamos hálózat felújítás a Celldömölki Járás iskoláiban

A kedvezményezett neve: Sárvári Tankerületi Központ

Támogatási szerződés száma: EFOP-4.1.12-22-2023-00007

A projekt címe: "Villamos hálózat felújítás a Celldömölki Járás iskoláiban".

Projekt időtartama: 2022.12.15. - 2023.10.26.

Támogatás összege:  135 688 921 Ft

Támogatás mértéke:  100%

A projekt tartalma:


Kemenesmagasi Általános Iskola

A meglévő Kemenesmagasi Általános Iskola két tégla falazatú épületében villamos-energia hálózat korszerűsítése a projekt tárgya. A fejlesztés 8 tantermet érint tornateremmel, tanári szobával és a kapcsolódó kiszolgáló helységekkel együtt. A fejlesztés célja a kornak megfelelő oktatási infrastruktúra, a digitális eszközök megnövekedett energiaigényének üzembiztos kiszolgálása, az elöregedett hálózatok korszerűsítése.

Ostffyasszonyfai Petőfi Sándor Általános Iskola

2 ostffyasszonyfai helyszínen villamos hálózat felújítása teljesítménybővítés mellett.

Az Ostffyasszonyfai Petőfi Sándor Általános Iskola két egymáshoz közeli telken elhelyezkedő 3 épületében tervezett villamos-energia hálózat korszerűsítése és teljesítménybővítése képezi. Az épületek több mint 50 éve épültek, falazatuk tégla. A fejlesztés célja a kornak megfelelő oktatási infrastruktúra, a digitális eszközök megnövekedett energiaigényének üzembiztos kiszolgálása, az elöregedett hálózatok korszerűsítése.

Batthyány Lajos Általános Iskola

A Jánosházi Battyhány Lajos Iskola főépületében villamos hálózat felújítása.

A meglévő 8 tantermes Batthyány Lajos Általános Iskola főépületén villamos-energia hálózat korszerűsítése képezi a közbeszerzés tárgyát. A két szintes, tégla falazatú épület 1960-as években épült. A fejlesztés célja a kornak megfelelő oktatási infrastruktúra, a digitális eszközök megnövekedett energiaigényének üzembiztos kiszolgálása, az elöregedett hálózatok korszerűsítése. A keleti, tornatermi épületszárny villamos felújítása nem képezi jelen projekt részét! Az épületben a hagyományos villanyszerelési csatlakozásokon kívül (világítás, hálózati csatlakozók, elszívó ventilátor, hőszivattyú) számára kell villamos energiát biztosítani. Az épület az E1 elosztóban elhelyezendő főkapcsolóval áramtalanítható. Az épület felújítása során beltéri világításnak, irányfénynek, a hagyományos villanyszerelési csatlakozások (világítás, hálózati csatlakozók) számára kell villamos energiát biztosítani. A mennyezetre LED világítás kerül, a megvilágítás az épületben (300lx) átlagos értékű lesz, a tantermekben 500lx. A WC-kben a világítást mozgásérzékelők kapcsolják, az akadálymentesített WC-kben vészhívó szett beépítése szükséges. Az érintett épületrészek területe: 440 + 440 = 880 m2

Menü

Navigáció