Általános iskolai felvételi körzethatárok 2023/2024. tanév

Publikálva: 2023. március 1.

A Dunakeszi Tankerületi Központ a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (8) bekezdésében, valamint a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 24. § (1b) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján kijelöli és közzéteszi a Dunakeszi Tankerületi Központ illetékességi területén működő állami feladatot ellátó kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárait a 2023/2024. tanévre vonatkozóan.

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy gyermekük beiratkozásához a körzetes általános iskolákról való tájékozódásban segítséget nyújt az Oktatási Hivatal honlapján található körzetes keresőlista, amely a https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index  oldalon érhető el.

A Dunakeszi Tankerületi Központhoz tartozó általános iskolák felvételi körzete településenként, a település nevére kattintva alább érhető el:

Aszód
Bag
Csomád
Csömör
Dány
Domony
Dunakeszi
Erdőkertes
Fót
Galgahévíz
Galgamácsa
Göd
Gödöllő
Hévízgyörk
Iklad
Isaszeg
Kartal
Kerepes
Kistarcsa
Mogyoród
Nagytarcsa
Pécel
Szada
Tura
Vácegres
Váckisújfalu
Vácszentlászló
Valkó
Veresegyház
Verseg
Zsámbok

A Dunakeszi Tankerületi Központ területén illetékes, a Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálathoz tartozó tagintézmények működési területéről az alábbi dokumentumokból tájékozódhatnak:

PMPSZ Aszódi tagintézménye
PMPSZ Dunakeszi tagintézménye
PMPSZ Gödöllői tagintézménye

PMPSZ Budapesti Városligeti Fasor utcai Tagintézménye
PMPSZ Budapesti Tagintézménye (Dohány utca 54.)

Menü

Navigáció