A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ 2020. augusztus 26-án intézményvezetői értekezletet tartott a fenntartásában lévő intézmények igazgatói számára.

Dr. Pálos Annamária tankerületi igazgató asszony ünnepélyes keretek között átadta Herczeghné Orbán Éva Melinda részére öt évre szóló Áporkai Általános Iskola intézményvezetői kinevezését, Gábor Melindát egy évre megbízta a Kardos István Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium intézményvezetői feladatainak ellátásával. Újabb öt évre megbízást kapott Somogyi Sándorné a Szigetszentmiklósi Konduktív Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Szabó Lídia a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola, Deák István Csaba a Szigetújfalui Móra Ferenc Általános Iskola, Lévai Mónika a Baktay  Ervin Gimnázium, Karlné Purczeld Erika a Dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola intézményvezetője. Zilling Ibolya intézményvezető asszony újabb egy évig látja el a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola, és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetői feladatait.

Az értekezleten résztvevők részére a továbbiakban még előadást tartott dr. Jásper András a Diákközéletért Alapítvány elnöke diákjogvédelmi kérdésekről. Az aktuális intézményvezetői feladatokról, a munkaterv kiemelt feladatairól, illetve a járványügyi szabályokhoz kapcsolódó intézkedési tervről is egyeztettek a résztvevők.